Start bouw | Lubro, Utrecht

07 augustus 2019

Unieke herenhuizen met de charme van industrieel erfgoed en een modern wooncomfort, je vindt het in het nieuwbouwproject Lubro in Utrecht. De bouw van deze unieke woningen start in oktober van dit jaar.

De zes woningen van dit project worden gerealiseerd in de fabriekshal van de oude Lubro fabriek. Aan alles herken je het industriële karakter. Die typische in het oog springende gebogen dakspanten bijvoorbeeld, of de verschillende andere originele constructieve elementen. Met een woonoppervlakte van circa 280 m² woon je in Lubro zeer ruim. De woningen zijn voorzien van een luxe afwerking en beschikken over een ruime berging, drie privéparkeerplekken in de besloten garage, een mooi privéterras en een gemeenschappelijke groene binnentuin.

Spreekt wonen in Lubro jou ook aan? Dan hebben we goed nieuws. Er zijn namelijk nog enkele woningen beschikbaar. Neem voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid contact op met de verkopend makelaar. In dit filmpje krijg je alvast een impressie van de locatie van het project.

Wil je op de hoogte blijven van gelijksoortige projecten

Bekijk ook het project Lubro

Volledig verkocht
Meer informatie

Lubro

Utrecht


€ 1.455.000 tot € 1.495.000
276 m2 - 281 m2 woonoppervlakte