Sluiseiland sponsort jaarlijkse Paardenmarkt in Vianen

12 oktober 2022

Deze week is de 751ste editie van de Paardenmarkt in Vianen! Deze jaarlijkse markt is niet alleen een begrip onder de inwoners van Vianen, maar zeker ook voor mensen uit de regio. Net als eerder is Sluiseiland ook dit jaar trotse sponsor van dit evenement!

Tijdens de Paardenmarkt draait het al heel lang niet meer om het verhandelen van paarden. Plezier voor jong en oud is wat voorop staat. De feestweek is op dinsdagavond gestart met het openen van de kermis en een lampionnenoptocht. Op woensdag stonden de paarden centraal, met onder andere een paardenkeuring, een paardenshow en een wedstrijd ringsteken. Met een grote vuurwerkshow aan de Lekdijk wordt de feestweek op zaterdag weer afgesloten.

Wonen in Vianen
Volgend jaar de Paardenmarkt van dichtbij meemaken? Met een woning op Sluiseiland woon je letterlijk om de hoek. Vanaf je appartement of herenhuis loop je zo naar alle festiviteiten of geniet je van het vuurwerk vanuit je eigen woning. Hoe leuk is dat! Wonen kan hier al vanaf volgende zomer. Benieuwd naar de actuele beschikbaarheid op Sluiseiland? Neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

7 woningen beschikbaar
126m - 162m woonoppervlakte
€ 627.500 tot € 860.000