Sluiseiland: Open Dag 26 mei a.s.

24 mei 2023

Klinkt riant wonen in de luwte van de stad jou als muziek in de oren? En wil je dit alvast in levenden lijve ontdekken? Kom dan vrijdagmiddag aanstaande tussen 15:00 en 17:00 uur naar de bouwlocatie aan de Zomerdijk in Vianen. Ervaar zelf het eilandgevoel!

Ervaar tijdens de Open Dag hoe bijzonder het wonen op het Sluiseiland, één van de mooiste plekken van Vianen, is. De appartementen en herenhuizen binnen Sluiseiland Kop Noord en Sluismeester worden gerealiseerd temidden van het water en dichtbij het historische stadscentrum. De riante woningen geven een ruim gevoel en hebben een uitzicht waar je 'u' tegen zegt. De bouw is al in volle gang.

Meld je aan voor de Open Dag
Tijdens de Open Dag krijg je informatie over het nieuwbouwproject en het beschikbare aanbod tijdens een korte presentatie, kun je al je vragen stellen en enkele appartementen al van binnen bewonderen. En dat niet alleen: zo kun je ook direct het prachtige uitzicht vanaf de locatie ontdekken. De vraag hierna is: zie jij jezelf hier al wonen?! Hier kun je thuis nog goed over nadenken met de verkoopbrochure welke je na afloop ontvangt.

Ben jij erbij? Je kunt je hier aanmelden voor de Open Dag.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

7 woningen beschikbaar
126m - 162m woonoppervlakte
€ 627.500 tot € 860.000