Sluiseiland Kop Noord: het nieuwe icoon aan de Lek

28 november 2021

De iconische Lekbrug tussen Vianen en Nieuwegein is afgelopen weekend dan eindelijk verwijderd. En terwijl deze iconische brug uit het landschap is verdwenen, wordt er elders langs de Lek in Vianen een nieuw icoon opgebouwd: Sluiseiland Kop Noord.

Sluiseiland Kop Noord is een opvallend nieuwbouwproject dat, zoals de naam al zegt, statig ligt op de kop van het eiland. De 44 ruime appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, welke gescheiden worden door een robuuste stenen trap en een binnenhof. De ligging en het uitzicht van het project zijn heel bijzonder. De appartementen staan straks namelijk op het meest rustige deel van het eiland en zijn zo gepositioneerd dat je de kwaliteit van de omgeving maximaal ervaart. Hier geniet je van het fantastische uitzicht op de Lek, het Merwedekanaal en de sluizen, of op de uiterwaarden en het mooie historische centrum van Vianen.
 
Vraag naar de beschikbaarheid!
De bouw van dit nieuwe icoon is inmiddels in volle gang. Spreekt wonen in Sluiseiland Kop Noord jou aan en ben je benieuwd welke appartementen er nog beschikbaar zijn? Vraag dan bij de verkopend makelaar naar de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

13 woningen beschikbaar
72m - 167m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 880.000