Sluiseiland Kop Noord: gelijkvloers wonen met een prachtig uitzicht

05 oktober 2022

Genieten van het gemak van gelijkvloers wonen en een wijds uitzicht over de Lek? Het kan in Sluiseiland Kop Noord. In dit nieuwbouwproject vlak bij het historische stadshart van Vianen zijn nog een aantal royale appartementen te koop.

In totaal komen er 44 appartementen in Sluiseiland Kop Noord. Er zijn nog diverse appartementen te koop aan de noordzijde van het complex. De woonoppervlaktes variëren van 134 tot 162 m²: de appartementen zijn daarmee stuk voor stuk heerlijk ruim. Ze beschikken over een ruime en lichte living en keuken, drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet én kijken uit over de Lek. In de stallingsgarage is er per appartement nog een eigen parkeerplek en berging beschikbaar. De bouw van Sluiseiland Kop Noord is al gestart. Naar verwachting worden de appartementen in de zomer van 2023 opgeleverd.

Optimaal woongenot
In Sluiseiland Kop Noord ben je verzekerd van optimaal woongenot. Zo geniet je van het gemak van gelijkvloers wonen, met de woonkamer, slaapkamers en badkamer op eenzelfde verdieping. Daarnaast geniet je volop van de rust en de ruimte en het fantastische uitzicht: op Sluiseiland ken je geen haast en voelt vrije tijd als vakantie. En dit alles met het historische stadscentrum van Vianen om de hoek!

Interesse?
Spreekt wonen in Sluiseiland Kop Noord jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid en meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500