Sfeervolle 3-kamerappartementen in De Nieuwe Defensie

27 november 2022

Woonoppervlaktes van 76 tot 86 m², twee slaapkamers en een fijn balkon waar je volop kunt genieten. Het zijn allemaal kenmerken van de 3-kamerappartementen type L in De Nieuwe Defensie blok 3A in Utrecht. We lichten dit woningtype verder voor je uit.

De appartementen type L bevinden zich verspreid over de 1e tot en met 4e verdieping van de woongebouwen in blok 3A. Je betreedt de appartementen via de voordeur direct aan de galerij, óf in een gedeelde gang naast het trappenhuis. De indeling en zonligging van het balkon varieert per bouwnummer. Zo hebben sommige appartementen een entreehal die toegang biedt tot alle vertrekken. Andere bouwnummers hebben een entreehal met toilet en daarnaast een 2e hal, bereikbaar vanuit de woonkamer, met toegang tot de slaapkamers en badkamer.

Comfortabele plek om te wonen
Deze fijne appartementen zijn standaard voorzien van tegelwerk en sanitair in de badkamer en het toilet. Er zijn twee slaapkamers en in de woonkamer zijn reeds alle aansluitingen geplaatst voor de open keuken, recht of in hoekopstelling. Bovendien heeft elk appartement een eigen balkon aan de woonkamer, waar je de dag in alle rust kunt beginnen met een kop koffie of kunt afsluiten in de avondzon. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling in de kelder onder het complex, waar twee plekken voor je zijn gereserveerd. Hier heb je bovendien nog een eigen berging. En dit alles in een nieuwbouwproject dat wordt omringd door groen én dicht bij de Utrechtse binnenstad. Kortom, een comfortabel nieuwbouwappartement, te midden van alles!

Iets voor jou?
Zie jij jezelf al wonen in zo’n fijn 3-kamerappartement in De Nieuwe Defensie blok 3A (koopsom van € 490.000 tot € 545.500 v.o.n.). Check dan snel de projectwebsite voor de actuele beschikbaarheid of neem contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 3A?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 3A

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 3A

Utrecht

79 woningen beschikbaar
54m - 177m woonoppervlakte
€ 355.000 tot € 905.000