Schrijf je nu in voor een appartement in De Houttuin

24 november 2020

De verkoop van de appartementen van De Houttuin in Woerden is gestart. Wil jij ook wonen op deze nieuwe hotspot voor wonen, werken en ontspannen? Schrijf je dan in voor één van de 2- of 3-kamerappartementen van dit nieuwbouwproject.

De Houttuin komt op de locatie van het voormalige FNV-pand. In het project komen zes moderne en duurzame appartementengebouwen, met in totaal 265 huur- en koopwoningen. De 42 koopappartementen komen in blok C en hebben woonoppervlaktes variërend van circa 60 tot 85 m². De woningen zijn voorzien van een keuken en luxe sanitair en tegelwerk. Ook beschik je over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. In deze garage komt ook ruimte voor kleinschalige voorzieningen, zoals pakketbezorging en horeca.

De Houttuin wordt een prachtige en gevarieerde wijk, met veel aandacht voor groen, duurzaamheid, klimaatadaptatie en een gezond leefklimaat. De wijk is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het OV. Het gezellige stadscentrum van Woerden ligt op nog geen 10 minuten lopen. Hier vind je alle dagelijkse voorzieningen en diverse restaurants en cafés.

De verkoop van de appartementen van De Houttuin is reeds gestart en inmiddels staan de de eerste woningen onder optie. Heb jij ook interesse in één van de appartementen? Schrijf je dan via de projectwebsite in voor jouw favoriete woning.

ps: Heb jij de Meet & Greet (webinar) van 10 november gemist, met onder andere veel informatie over het project, de appartementen en de locatie? Bekijk deze dan hier terug.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Houttuin?

Bekijk ook het project De Houttuin

In verkoop
Meer informatie

De Houttuin

Woerden


Prijsindicatie vanaf € 265.000
65 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
14 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Houttuin »