Schrijf je nu in! | Sluiseiland, Vianen

03 februari 2020

Afgelopen donderdag is de verkoop van de eerste 32 woningen van Sluiseiland (Kop Zuid) van start gegaan. De belangstelling hiervoor was groot. Ben jij ook geïnteresseerd? Je kunt je digitaal inschrijven.

Het Sluiseiland ligt vlakbij de historische binnenstad van Vianen. Op dit bijzondere, groene eiland komen duurzame woningen met een prachtig uitzicht over de omgeving. De woningen (herenhuizen en appartementen) hebben een unieke architectuur. De stoere herenhuizen hebben een woonoppervlak van circa 100 m² tot 180 m², 3 tot 5 slaapkamers en een terras aan een besloten binnentuin. De ruime appartementen hebben een woonoppervlak van circa 95 m² tot 190 m² en 2 of 3 slaapkamers. 

Afgelopen donderdag ging de verkoop van de eerste 32 woningen van start in de Grote Kerk in Vianen. De inschrijving voor dit project is volledig digitaal. Je kunt je inschrijven via de projectsite (klik hiervoor op verder). Hier vind je ook de brochure, prijslijst en woningplattegronden per bouwnummer. Wil je liever een papieren exemplaar van de brochure? Deze kun je ophalen bij een van de verkopend makelaars.