Schrijf je in als reservekandidaat | De Ontdekking, Nieuwegein

27 september 2020

De verkoop van de 58 luxe appartementen van De Ontdekking gaat hard. Inmiddels is ruim 70% van de woningen verkocht. Wil jij ook nog kans maken op een appartement in dit nieuwbouwproject in Nieuwegein? Schrijf je dan in als reservekandidaat.

De 58 slimme duurzame appartementen van De Ontdekking worden gerealiseerd tussen Utrecht en Nieuwegein in de wijk Rijnhuizen. Een nieuwe woonplek in een historisch deel van Nieuwegein met bezienswaardigheden als het Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Vanaf hier ben je binnen 10 minuten fietsen in het centrum van Nieuwegein (winkelcentrum City Plaza) en binnen 20 minuten fietsen in de gezelligheid van Utrecht.

Wonen in De Ontdekking wordt gekenmerkt door aantrekkelijke prijzen, een korte bouwperiode en duurzame uitvoering. Zo worden de appartementen extra goed geïsoleerd en voorzien van luchtverwarming en -koeling en zonnepanelen. Verder hebben de appartementen een luxe keuken en sanitair, een zonnige tuin of balkon op het zuiden en een privé parkeerplaats en berging.

Schrijf je via de projectwebsite in als reservekandidaat en wie weet wordt ook jij trotse eigenaar van zo’n mooi appartement in De Ontdekking.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Ontdekking?

Bekijk ook het project De Ontdekking

In verkoop
Meer informatie

De Ontdekking

Nieuwegein


€ 238.950 tot € 313.950
60 m2 - 86 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Ontdekking »