Save the date: Beurs Eigen Huis, 14 t/m 16 oktober

16 september 2022

Over een aantal weken is het tijd voor de Beurs Eigen Huis: dé beurs voor iedereen die zijn droomhuis wilt realiseren. Drie dagen lang kun je in de Jaarbeurs te Utrecht inspiratie opdoen voor het bouwen, verbouwen of verduurzamen van je huis. Ben jij erbij!?

Van 14 t/m 16 oktober staan er heel veel exposanten voor je klaar in Jaarbeurs Utrecht. Je kunt live de experts ontmoeten die jou kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw droomhuis.

Vind de expert die bij jou past
Op de beurs vind je per branche een uitgebreid aanbod aan bedrijven die jou helpen je woonwensen waar te maken - of het nu gaat om het bouwen van een nieuw huis, het aanpakken van je interieur of de verduurzaming van je woning. Tijdens de Beurs Eigen Huis zijn er experts te vinden op de volgende onderwerpen:
- Bouw & verbouw
- Architecten
- Duurzaam, klimaat & energie
- Keuken
- Badkamer
- Interieur
- Beveiliging & domotica
- Financiën
- Tuin

Voor bouwen en verbouwen
De beurs staat in het teken van alles wat je kunt doen om jouw droomhuis te realiseren. De één droomt van het bouwen van zijn eigen huis. Tijdens de Beurs Eigen Huis ontmoet je experts die ondersteuning bieden bij een goede voorbereiding én het realiseren van een 'groen' droomhuis. Laat je goed informeren over alle mogelijkheden die er zijn aan de hand van experts zoals architecten, aannemers en bouwadviseurs. Daarnaast geeft een bezoek aan de beurs je inspiratie over de mooiste woontrends, zodat je gemakkelijker een keuze maakt voor bouwmaterialen en het interieur van bijvoorbeeld je keuken en badkamer. 

Geen nieuwe woning bouwen, maar jouw droompaleis realiseren door te gaan verbouwen? Op de beurs vind je de experts die je nodig hebt voor het inwinnen van advies over de mogelijkheden en het waarborgen van een goede planning. Denk hierbij aan architecten, bouwadviseurs en financieel adviseurs. Ook bij een verbouwing ben je graag op de hoogte van de beste materialen en mooiste trends. Zo realiseer je jouw droomhuis met de mooiste materialen en volgens de trends die bij jouw smaak passen.

Ben jij erbij?!
Via de website van de Beurs Eigen Huis bemachtig je jouw tickets en krijg je direct een sneak peek. Veel plezier!

Credits foto: Beurs Eigen Huis, JoniIsraeli