Rustig en landelijk wonen in Buurtschap het Burgje fase 3.2

28 januari 2021

In Odijk zijn de laatste 34 woningen van het nieuwbouwproject Buurtschap het Burgje in verkoop. Riante woningen met een vrije en rustige ligging in een mooie, landelijke omgeving. Inmiddels zijn er nog maar enkele woningen beschikbaar.

Het Buurtschap bestaat uit rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen met ieder een eigen karakter. De verschillende opties geven de woningen nog meer persoonlijkheid. Ze worden gebouwd met een bijzonder oog voor detail en vakmanschap. Denk aan mooie metselwerk, roeden in de ramen, sierlijke luiken, klossen onder de overstekken en een gevelornament naast de voordeur. Het zijn allemaal kenmerken die de woningen tijdloos en speciaal maken.

In Buurtschap het Burgje geniet je van landelijk wonen, met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik. Ook pluk je de vruchten van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment in hartje Utrecht uit eten, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Voor kinderen is er volop ruimte om vrijuit te spelen, terwijl jij hier geniet van de mooie vergezichten.

Er zijn momenteel nog enkele twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning beschikbaar (koopsom vanaf € 577.432,- v.o.n.). Wil jij ook graag wonen in Buurtschap het Burgje? Laat deze kans dan niet aan je voorbijgaan en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.