Rustig en landelijk wonen in Alexander, Waarder

31 augustus 2022

In Waarder, midden in het Groene Hart, komt nieuwbouwproject Alexander. Dit project met 7 extra duurzame eengezinswoningen biedt jou de mogelijkheid om heerlijk rustig en landelijk te wonen, met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Het nieuwbouwproject komt in een fijne dorpse en vooral groene omgeving. Het is een unieke kans om de natuurlijke charme van het leven in een dorp als Waarder te ervaren. En dankzij de vrijwel directe ligging van het dorp aan de A12 is de dynamiek van de omliggende steden nooit ver weg!

Een heerlijke plek voor jong en oud
De woningen in Alexander zijn energieneutraal en meer dan luxe afgewerkt. Ze zijn dus volledig voorbereid op de toekomst. Zo zijn ze onder andere voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De vloerverwarming op alle verdiepingen maken de woningen zeer comfortabel. Via de openslaande deuren bereik je de heerlijke achtertuin, welke wordt voorzien van een fraaie steiger. Bovendien wordt in het openbaar gebied een vlonder aan het water gecreëerd en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Check de actuele beschikbaarheid!
Er zijn op dit moment nog enkele woningen te koop in Alexander. Heb je interesse in een woning in dit nieuwbouwproject of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Alexander?

Bekijk ook het project Alexander

In verkoop
custom media
Meer informatie

Alexander

Waarder

6 woningen beschikbaar
129m - 143m woonoppervlakte
€ 490.040 tot € 626.090