Ruime woon-werkappartementen beschikbaar | Picaz, Utrecht

26 oktober 2020

Door de huidige omstandigheden wordt er veel meer thuis gewerkt. Hoe fijn is het dan om een werkplek aan huis te hebben? De woon-werkappartementen van het project Picaz bieden de oplossing. Hier heb je ruimte voor wonen en werken in één appartement.

De 3- en 4-kamer woon-werkappartementen in Picaz hebben op de eerste verdieping een ruim gedeelte om te wonen (circa 87 tot 98 m²). Dit woongedeelte is van alle gemakken voorzien en beschikt over een riante woonkamer en een complete keuken en badkamer. Het kantoor bevindt zich op de benedenverdieping en is te betreden via een eigen toegang. De oppervlaktes van deze kantoorruimtes variëren van 24 tot 39 m². De woon-werkappartementen zijn beschikbaar vanaf € 436.500,- v.o.n.

Picaz wordt gerealiseerd aan de Pablo Picassostraat in het levendige Leidsche Rijn. De locatie is een perfecte uivalsbasis. Leidsche Rijn Centrum, met winkels, horeca en een bioscoop, ligt op slechts 5 minuten fietsen. Daarnaast liggen het winkelcentrum en station van Terwijde en het groene Maximapark op loopafstand. Even de gezellige binnenstad van Utrecht bezoeken? Ook deze is goed te bereiken; met de fiets in nog geen 20 minuten en met de trein in slechts 7 minuten.

Spreken de woon-werkappartementen van Picaz jou aan? Laat deze kans dan niet schieten. Er zijn nog enkele bouwnummers beschikbaar. Neem contact op met één van de verkopend makelaars voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
Meer informatie

Picaz

Utrecht


€ 347.500 tot € 499.500
87 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
26 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Picaz »