Ruime appartementen in Leidsche Rijn | Picaz, Utrecht

10 oktober 2020

Ben jij op zoek naar een ruim appartement, niet ver van Leidsche Rijn Centrum en de Utrechtse binnenstad? Pak dan je kans in het nieuwbouwproject Picaz! Hier zijn nog enkele appartementen beschikbaar met een koopsom vanaf € 404.500,- v.o.n.

Er zijn nog gewone appartementen en woon-werkappartementen beschikbaar. De woon-werkappartementen zijn voorzien van een werkruimte op de begane grond en woonruimte op de eerste verdieping. Overige kenmerken van de appartementen in Picaz:

- Royale 3- of 4-kamerappartementen met woonoppervlaktes vanaf 87 m²
- Ruime woonkamer
- Luxe open keuken (inclusief diverse apparatuur)
- Complete badkamer
- Separaat toilet 
- Fijn balkon op het zuiden
- Privé parkeerplaats op het binnenterrein
- Privé bergruimte op de begane grond voor onder meer het stallen van fietsen
- Inpandige berging met aansluitingen voor wasmachine en wasdroger
- Gasloos door gebruik van stadsverwarming

Appartementencomplex Picaz ligt aan de Pablo Picassostraat in de wijk Het Zand. De locatie is een perfecte uitvalbasis. Zo is winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum met winkels, horecagelegenheden en zelfs een bioscoop op slechts 5 minuten fietsen. Op loopafstand vind je supermarkten en drogisterijen in het winkelcentrum Terwijde. En het uitlaten van de hond, sporten en wandelen kan op een paar minuten lopen in het Maximapark. Ook het gezellige centrum van Utrecht is goed te bereiken. Met de fiets in nog geen 20 minuten en met de trein vanaf station Terwijde in slechts 7 minuten.

Heb jij interesse in een appartement in Picaz en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met een van de verkopende makelaarskantoren. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
Meer informatie

Picaz

Utrecht


€ 347.500 tot € 499.500
87 m2 - 134 m2 woonoppervlakte
26 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Picaz »