Ruime appartementen beschikbaar | Greenville, Utrecht

26 januari 2019

Ben jij op zoek naar een ruim en duurzaam appartement in Leidsche Rijn Centrum? Dan is het project Greenville wat voor jou! Hier komen maar liefst 123 appartementen en stadswoningen die van alle gemakken zijn voorzien. We lichten de appartementen voor je uit. 

Er is enorm veel variatie binnen Greenville in zowel uitstraling als indeling van de appartementen, waarvan de woonoppervlaktes variëren van circa 40 tot 215 m². Er worden voornamelijk duurzame materialen gebruikt. De appartementen zijn erg energiezuinig. Door verschillende oplossingen, zoals zonnepanelen en goede isolatie, wordt er veel energie bespaard. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar brengt uiteraard ook lagere energiekosten met zich mee! In de parkeergarage onder het gebouw heeft ieder appartement één parkeerplek tot de beschikking. Kopers hebben hierbij de mogelijkheid een eigen oplaadpunt voor een elektrische auto bij de parkeerplek te laten realiseren.

De koopsom voor de appartementen is vanaf € 371.000,- v.o.n. Heb jij interesse in zo'n ruim appartement in Greenville? Je kunt je inschrijven via de projectwebsite of direct contact opnemen met één van de projectmakelaars.

Waar je je ook bevindt, in Greenville staat groen centraal. Dit vind je terug in de daktuinen, de groene binnenhoven, de groene balkons en het Plantsoen van Boedepest. In alle jaargetijden sluiten de weelderige kleuren van de bomen, de planten en de grassen natuurlijk aan bij de heldere en lichte uitstraling van Greenville. Het project is ontworpen door een drietal gerenommeerde architecten. Het resultaat is een landmark voor heel Leidsche Rijn, met prachtige nuances en diversiteit. In een mooie mix van room- en zandkleurige, grijze en witte bakstenen, krijgt Greenville een frisse, inspirerende en stijlvolle uitstraling.

State of the art, van alle gemakken voorzien en groen: Greenville biedt woongemak op een hoog niveau.