Ruim 90% van de woningen verkocht | Haarzicht fase 2, Vleuten

08 december 2019

Haarzicht is een unieke wijk: Kasteel De Haar is om de hoek en de architectuur is geïnspireerd op de English Cottage Stijl. Deze bijzondere plek is dan ook populair onder woningzoekers. Inmiddels is ruim 90% van de woningen in fase 2 verkocht.

Omgeven door historie en natuur woon je in Haarzicht in stijl in een landelijke en dorpse omgeving, met de voorzieningen van Vleuten en Utrecht in de buurt. De locatie is dus ideaal: rustig wonen in een groene omgeving met de stadse voorzieningen binnen handbereik. Door de variatie in vormgeving en kleurstelling heeft elke woning een unieke uitstraling. Daarnaast is elke woning van moderne gemakken voorzien, zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp. 

Inmiddels is ruim 90% van de woningen in fase 2 verkocht. De laatste 3 woningen staan momenteel onder optie, maar het kan voorkomen dat er weer een woning vrijkomt. Wil jij graag wonen in Haarzicht? Neem dan contact op met de verkopend makelaar, zodat je genoteerd kan worden als reservekandidaat.