Royale appartementen te koop | Sluiseiland Centraal, Vianen

26 september 2020

In fase 2 Centraal van het nieuwbouwproject Sluiseiland zijn nog diverse royale appartementen te koop. Met woonoppervlaktes variërend van circa 85 tot 155 m² en de historische binnenstad van Vianen binnen handbereik is dit een fijne plek om te wonen.

De appartementen in Sluiseiland Centraal zijn duurzaam en van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een fijne, ruime woonkamer en keuken, twee of drie slaapkamers en een balkon. De appartementen met een balkon op het oosten kijken uit op het Merwedekanaal, de appartementen met een balkon op het westen hebben zicht op de haven. Daarnaast heeft ieder appartement de beschikking over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage. De appartementen zijn beschikbaar vanaf € 379.500,-.

In Sluiseiland woon je aan de rand van de oude vesting. Hier geniet je van de combinatie van nieuwbouw, comfort, beleving, historie en puur gemak. Benieuwd wat de appartementen in Sluiseiland Centraal jou nog meer te bieden hebben? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Centraal?

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal

In verkoop
Meer informatie

Sluiseiland Centraal

Vianen


€ 375.250 tot € 721.750
24 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Sluiseiland Centraal »