Royaal wonen met een fantastisch uitzicht

03 augustus 2022

Elke dag weer genieten van dit fantastische uitzicht? Het kan in nieuwbouwproject Sluiseiland Kop Noord in Vianen. Hier zijn nog enkele royale appartementen te koop met uitzicht op de kruising van De Lek met het Merwedekanaal.

De appartementen aan de noordkant van het appartementencomplex zijn heerlijk ruim en verdeeld over zes woonlagen. De nog beschikbare appartementen zijn met woonoppervlaktes variërend van 134 tot 162 m² heerlijk om in te wonen. Ze hebben een ruime en lichte living en keuken en beschikken over drie slaapkamers, een luxe badkamer en een separaat toilet. Ook fijn zijn de eigen parkeerplek en berging in de stallingsgarage. Zo hoef je nooit te zoeken naar een plek om je auto te parkeren en heb je extra opbergruimte voor je spullen. De appartementen aan de noordkant van Sluiseiland Kop Noord zijn te koop vanaf € 731.500,- v.o.n.

Interesse of meer weten?
Neem vrijblijvend contact op met de verkopend makelaar van Sluiseiland Kop Noord voor een persoonlijk gesprek. Zij vertellen jou graag meer over deze appartementen en alle mogelijkheden die Sluiseiland Kop Noord jou biedt!

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

3 woningen beschikbaar
156m - 162m woonoppervlakte
€ 814.000 tot € 852.500