Royaal wonen in Sluiseiland Kop Noord

13 juli 2022

Een riant woonoppervlak, ruime slaapkamers, een eigen buitenruimte en een fantastisch uitzicht; het zijn allemaal kenmerken van de appartementen in Sluiseiland Kop Noord in Vianen. Passen deze kenmerken bij jouw woonwensen? Check dan snel de actuele beschikbaarheid!

Er zijn momenteel nog een aantal appartementen te koop in Sluiseiland Kop Noord. De kleinste is met een woonoppervlak van 134 m² al heerlijk ruim, de grootsten hebben een woonoppervlakte van maar liefst 162 m². Met 3 of zelfs 4 slaapkamers bieden ze je heel veel leefruimte. Heb je het woonoppervlak van jouw voorkeur gevonden, dan kun je zelf de ideale indeling voor jouw appartement bepalen. Heb je bijvoorbeeld speciale wensen voor de keuken? Of wil je de slaapkamers naast elkaar of juist liever wat verspreid? Er zijn meerdere opties mogelijk. Welk appartement je ook kiest, je geniet sowieso van een prachtig uitzicht over de Lek, het Merwedekanaal, de sluizen en/of de mooie historische binnenstad van Vianen.

Wonen in Sluiseiland Kop Noord?
Zie jij jezelf al wonen in Sluiseiland Kop Noord in één van deze royale appartementen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid in dit nieuwbouwproject.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

13 woningen beschikbaar
72m - 167m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 880.000