Royaal wonen in De Nieuwe Defensie

16 januari 2022

Ben je op zoek naar een ruime woning of een mooi 3- of 4-kamer appartement in wat straks het nieuwe centrum van Utrecht gaat worden? Dan hebben wij goed nieuws! In De Nieuwe Defensie zijn namelijk nog enkele XXL appartementen én tuinwoningen beschikbaar!

XXL appartementen
De heerlijk ruime en lichte XXL appartementen met 1 of 2 buitenruimtes hebben een woonoppervlakte van circa 115 tot 170 m². De woonkamer is royaal en heeft aan de voorzijde ruimte voor een grote woonkeuken. Verder beschikken de appartementen over 2 of 3 ruime slaapkamers. Of wat dacht je van een werkkamer, of een grote inloopkast? De badkamer is voorzien van een douche en wastafel en voor de wasmachine en droger is een aparte berging in de hal. Tot slot is er per XXL appartement nog een berging in de kelder én en eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De XXL appartementen zijn beschikbaar vanaf € 635.000,- v.o.n.

Tuinwoningen
De moderne 2-laagse tuinwoningen hebben een woonoppervlakte van zo’n 109 tot 164 m² én een eigen tuin. Je stapt binnen in de ruime en lichte woonkamer met een schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde is ruimte voor een open keuken. Laat je hier een kookeiland plaatsen, of misschien wel een bar? De 1e verdieping is ingedeeld met 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Verder vind je op de overloop nog een aparte berging voor de wasmachine en droger. De auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de parkeergarage en tot slot heb je ook nog een eigen berging in het complex. De tuinwoningen zijn beschikbaar vanaf € 599.000,- v.o.n.

De Nieuwe Defensie
Het prachtige nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie is gelegen in de Merwedekanaalzone en wordt een autoluwe, groene én duurzame stadswijk. De enorme diversiteit aan architectuur en woningtypen maken dit project bijzonder populair. Maar ook de voorzieningen op loop- en fietsafstand zijn een pluspunt. Je woont hier namelijk op slechts 10 minuten lopen van de Utrechtse binnenstad. Ideaal!

Interesse?
Spreekt wonen in De Nieuwe Defensie jou aan en wil je graag meer weten over de woningen en/of het project? Neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Nieuwe Defensie blok 1B?

Bekijk ook het project De Nieuwe Defensie blok 1B

In verkoop
custom media
Meer informatie

De Nieuwe Defensie blok 1B

Utrecht

1 woning beschikbaar
123m woonoppervlakte
€ 692.500