Rijnvliet Zuid fase 3 Utrecht, Laatste woning beschikbaar

20 juli 2018

Is dit jouw droomwoning? Dan heb je geluk! Want in Fase 3 van Rijnvliet is alleen dit bouwnummer (317) nog te koop! Deze fantastische vrijstaande nieuwbouwwoning heeft zeeën van ruimte en ligt op een perfecte locatie.

Rijnvliet is een nieuwe woonwijk aan de zuidzijde van Leidsche Rijn. De woonwijk ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. Het wijk wordt ontworpen met veel groen en water, heerlijk om te wonen. Deelplan Rijnvliet Zuid sluit aan op de sportvelden. Het wijk ligt op steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum, de binnenstad van Utrecht en alle uitvalswegen.

Bouwnummer 317 heeft een woonoppervlakte van 176 m² en een perceeloppervlakte van maar liefst 386 m². De woning is voorzien van een eigen oprit, een fraaie erker, ruime slaapkamers en luxe sanitair en tegelwerk. Uiteraard zijn de mogelijkheden bespreekbaar en kan je de woning volledig naar eigen wens indelen! De vraagprijs voor deze woning is € 676.000,- v.o.n. Let op: de steenkleur van de woning is niet grijs maar wit.

Heb jij interesse in deze woning? Neem contact op met de verkopend makelaar.