Rijnvliet Utrecht volop in ontwikkeling

14 november 2019

Het nieuwbouwproject Rijnvliet is volop in ontwikkeling. Wat eerder nog braakliggend terrein was, maakt nu plaats voor een mooie nieuwe woonwijk. Vanuit de lucht zijn de vorderingen van de bouw mooi vastgelegd. 

Inmiddels hebben de kopers van Rijnvliet fase 1 en 2 intrek genomen in hun nieuwe woning. Zij genieten volop van het wonen in deze groene en waterrijke omgeving. Momenteel wordt er hard gewerkt aan de bouw van fase 3 en 4. Ook de bouw voor fase 5 komt steeds dichterbij. De planning is dat er begin volgend jaar gestart wordt met de werkzaamheden voor deze fase. 

Dat Rijnvliet populair is onder de mensen, blijkt wel uit de belangstelling die bij iedere fase terugkeert. Ben jij onlangs ook een zoektocht begonnen naar een nieuwe woning en past Rijnvliet helemaal binnen jouw woonwensen? Laat deze kans dan niet schieten. Er zijn nog slechts een beperkt aantal woningen beschikbaar, waaronder twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. In een persoonlijk gesprek informeert één van de verkopend makelaars je graag over de mogelijkheden en de procedure.