Rijnvliet Oost: Verkoop fase 14 start 3 juni a.s.

02 juni 2022

Aanstaande vrijdag 3 juni is het zover: Rijnvliet Oost fase 14 gaat in verkoop! Fase 14 bestaat uit een gevarieerd aanbod van 31 koopwoningen in dit deelgebied van de Utrechtse wijk. Rijnvliet ligt dichtbij de stad, maar wordt omringt door een groenrijke omgeving.

De wijk Rijnvliet blijft zich ontwikkelen en is een populaire wijk voor velen. In deze unieke wijk is er alle mogelijkheid om heerlijk relaxt te wonen, te ondernemen, te recreëren en te werken. Je bent omringd door groen en water, maar toch dichtbij de stad. Binnen 20 minuten fietsen of een gemakkelijke OV-verbinding ben je in hartje Utrecht.

Heerlijke locatie
In dit deel van Utrecht, ookwel hét nieuwe Tuindorp genoemd, is een grote variariteit aan faciliteiten gevestigd. Zo is er een sportcentrum met onder andere voetbal- en hockeyvelden, tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Ook liggen mooie recreatiegebieden om de hoek, zoals de Strijkviertelplas en het Máximapark. Rijnvliet ligt zeer centraal gelegen, waardoor de grote steden van Nederland snel te bereiken zijn. In enkele minuten ben je op de A2 en A12, die je richting Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag brengen.

Verkoop fase 14
Fase 14 van dit prachtige project in het Westen van Utrecht bestaat uit hoek- en tussenwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en levensloopbestendige woningen. Voor iedere levensfase is er een geschikte woning te vinden. Benieuwd naar alle woningtypes? Bekijk ze op de projectpagina.

Interesse?
Zie jij jezelf al helemaal wonen in Rijvliet? Je kunt je vanaf 3 juni tot 15 juni 17:00 uur inschrijven op de projectpagina. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnvliet Oost?

Bekijk ook het project Rijnvliet Oost

In verkoop
custom media
Meer informatie

Rijnvliet Oost

Utrecht

31 woningen beschikbaar
127m - 199m woonoppervlakte
€ 665.000 tot € 1.190.000