Rijnfort | Veste: appartementen op een unieke en centrale locatie

03 januari 2021

Op een historische en centrale locatie in Nederland wordt Rijnfort gerealiseerd. In dit nieuwbouwproject in Nieuwegein vind je zowel eengezinswoningen als appartementen. Benieuwd of één van de royale appartementen iets is voor jou? Lees dan snel verder!

In het deelproject Rijnfort | Veste komen 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. Met royale woonoppervlaktes variërend van 97 tot 188 m² bieden ze je stuk voor stuk een zee van ruimte. De appartementen zijn allemaal voorzien van mooi sanitair en tegelwerk. De keuken kun je nog samen met de projectshowroom naar wens samenstellen. Ook een tuin of een ruim balkon ontbreekt niet, net als een eigen parkeerplaats of garagebox en een berging. Er zijn nog appartementen beschikbaar vanaf € 370.000,- v.o.n.

Rijnfort komt aan de entree van Rijnhuizen, een wijk die volop in ontwikkeling is. Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water, zoals Fort Jutphaas, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Nieuwegein ligt op een centrale plek in Nederland. Doordat Nieuwegein is ingesloten door drie autosnelwegen (de A2, A12 en A27) is Rijnfort zeer goed bereikbaar en ben je binnen no time in diverse steden in Nederland.

Er zijn momenteel nog enkele appartementen beschikbaar van het type Veste. Wil je graag weten welke dit zijn of wil je meer weten over het project? Check dan de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. Naast deze appartementen zijn er ook nog enkele eengezinswoningen beschikbaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort?

Bekijk ook het project Rijnfort

In verkoop
Meer informatie

Rijnfort

Nieuwegein


€ 255.500 tot € 662.500
65 m2 - 188 m2 woonoppervlakte
20 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Rijnfort »