Rijnfort: modern wonen in een historisch stukje Nieuwegein

02 april 2020

Rijnfort is een bijzonder nieuwbouwproject op een unieke, centrale locatie in Nieuwegein. Er zijn nog verschillende woningen beschikbaar, waaronder 2 appartementen in de prijsklasse € 276.750,- tot € 281.750,-. Ideaal voor starters of beleggers. 

Rijnfort ligt aan het begin van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen. Het project bestaat uit drie deelprojecten:

Rijnfort | Schild
Dit deelproject bestaat uit 80 appartementen met woonoppervlaktes van 65 m² tot 91 m². Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, berging en een balkon of tuin.

Rijnfort | Veste
In dit deelproject worden 32 appartementen gerealiseerd verdeeld over twee gebouwen. De appartementen hebben een woonoppervlakte van 96 m² tot 188 m² en beschikken over een eigen parkeerplaats of garagebox, een berging en een balkon of tuin.

Rijnfort | Huis komen
Voor een ruime eengezinswoning (ca. 160 m²) moet je bij één van de 11 eengezinswoningen in dit deelproject zijn. Alle woningen hebben een eigen parkeerplaats en een garagebox.

Alle appartementen en woningen in Rijnfort zijn voorzien van sanitair en tegelwerk. Samen met de projectshowroom kan je bovendien je eigen keuken samenstellen. Meer weten? Neem dan een kijkje op de projectwebsite van Rijnfort, of neem contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort?

Bekijk ook het project Rijnfort

In verkoop
Meer informatie

Rijnfort

Nieuwegein


€ 255.500 tot € 662.500
65 m2 - 188 m2 woonoppervlakte
35 woningen beschikbaar