Riante tweekapper beschikbaar | BijVianen fase 1, Hoef en Haag

13 oktober 2020

Ben jij op zoek naar een riante tweekapper in een groene en waterrijke omgeving? Dan is het nieuwbouwproject BijVianen in Hoef en Haag wat voor jou! Hier is nog een royale tweekapper beschikbaar met een woonoppervlakte van maar liefst 156 m².

Deze woning (bouwnummer 20) is voorzien van een ruime woonkamer. Deze ligt aan de voorzijde van de woning en leent zich uitstekend voor een comfortabele zithoek. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning en biedt volop ruimte en comfort om hier een échte woonkeuken te realiseren. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van modern sanitair en tegelwerk. De tweede verdieping is zeer ruim en naar eigens wens in te delen. Hier tref je tevens de afgesloten technische ruimte aan, waar zich de warmtepomp en de wasmachine- en droger aansluiting bevinden.

De koopsom van deze woning bedraagt € 572.000,- v.o.n. In deze koopsom is een bedrag van € 7.500,- inbegrepen om jouw eigen droomkeuken samen te stellen met de projectleverancier. Wordt het een moderne keuken of ga je voor de landelijke stijl? De keuze is aan jou! Uiteraard ontbreekt ook een fijne achtertuin niet. Deze ligt op het zonnige zuidoosten. Tot slot is de gehele woning ook nog eens voorzien van vloerverwarming. Dat wordt dus optimaal genieten, zowel binnen als buiten!

Past deze woning in BijVianen bij jouw woonwensen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij kunnen je nog meer vertellen over deze fantastische woning en mogelijkheden om deze woning nog verder aan jouw wensen aan te passen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom BijVianen | Fase I?

Bekijk ook het project BijVianen | Fase I

In verkoop
Meer informatie

BijVianen | Fase I

Hoef en Haag


€ 250.000 tot € 699.500
111 m2 - 178 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project BijVianen | Fase I »