Riante hoekappartementen beschikbaar | Park Avenue, Utrecht

22 juli 2020

Ben jij op zoek naar een ruim appartement in Utrecht, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan zijn de hoekappartementen van Park Avenue iets voor jou! Hier beschik je over een zee van ruimte, met onder andere winkels, eetgelegenheden en scholen op loopafstand.

De 8 hoekappartementen in Park Avenue bevinden zich op de tweede tot en met de vijfde verdieping van het gebouw. De woonoppervlaktes van deze appartementen variëren van ca. 116 tot ca. 128 m² en bieden je alle ruimte om prettig te wonen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een ruime woonkamer met keuken, drie slaapkamers, een complete badkamer en een apart toilet. Aansluitend op de woonkamer bevindt zich het riante balkon van nu wel 20 m². Hier geniet je van een prachtig uitzicht over het groene Park Leeuwesteyn. De hoekappartementen in Park Avenue zijn beschikbaar vanaf € 595.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in zo'n prachtig hoekappartement in Park Avenue? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht


€ 335.000 tot € 914.500
80 m2 - 190 m2 woonoppervlakte
53 woningen beschikbaar