Riant wonen in Wisselspoor

17 januari 2021

Een zeer riant woonoppervlak, een mooie woonkeuken, veel slaapkamers en een fijne achtertuin; het zijn allemaal kenmerken van de laatste beschikbare woning in Wisselspoor (Utrecht). Passen deze kenmerken bij jouw woonwensen? Grijp dan nu je kans!

De laatste beschikbare woning in Wisselspoor is bouwnummer 82. Dit zeer riante herenhuis heeft een woonoppervlakte van maar liefst 192 m². Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. Daarnaast biedt de derde verdieping ruimte voor bijvoorbeeld nog een extra slaap- of een hobbykamer. De keuze is aan jou! Voor de gevel van deze woning komt een stalen constructie, welke op twee plaatsen wordt voorzien van een scherm van gaaswerk. Hierachter kun je heerlijk beschut buiten zitten. Maar dit kan uiteraard ook in de fijne achtertuin. De koopsom voor deze woning bedraagt € 735.000,- v.o.n.

Heb jij interesse in deze laatste beschikbare woning in Wisselspoor? Schrijf je dan in via het online inschrijfformulier op de projectwebsite of neem telefonisch contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)?

Bekijk ook het project Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

In verkoop
Meer informatie

Wisselspoor Utrecht deelgebied 1 (woningen)

Utrecht


€ 735.000
192 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar