Riant wonen in Rijnfort | Veste, Nieuwegein

12 februari 2021

Een woonoppervlakte van maar liefst 188 m², 3 slaapkamers, 2 badkamers en een fijn dakterras; het zijn allemaal kenmerken van het nog beschikbare penthouse in Rijnfort | Veste. Hier geniet je van een zee van ruimte op een historisch plek in Nieuwegein.

Dit penthouse (bnr 98) is van alle gemakken voorzien. Zo heeft dit appartement een keuken met diverse inbouwapparatuur en een kookeiland. De keuken is bij de koopsom inbegrepen en nog naar eigens wens af te stemmen bij de projectleverancier van de keukens. De grootste badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Daarnaast beschikt het appartement over een tweede badkamer met een inloopdouche, toilet en wastafel. In het gehele appartement ligt vloerverwarming, wat de woning zeer comfortabel maakt.      

Aan ruimte heb je in dit penthouse geen gebrek. De keuken en woonkamer hebben een oppervlakte van maar liefst 103 m². De woonkamer is licht door de grote raampartijen en de schuifdeur naar het dakterras. Dit dakterras heeft een oppervlakte van 50 m² en ligt op het noordwesten. Hier geniet je volop van de middag- en avondzon! Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de 3 slaapkamers, met oppervlaktes van 16, 11 en 10 m². Meer weten over dit penthouse? Bekijk de uitgebreide omschrijving van dit bouwnummer.

Spreekt wonen in dit penthouse in Rijnfort | Veste jou aan (koopsom € 656.000,- v.o.n.)? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rijnfort?

Bekijk ook het project Rijnfort

In verkoop
Meer informatie

Rijnfort

Nieuwegein


€ 255.500 tot € 662.500
65 m2 - 188 m2 woonoppervlakte
18 woningen beschikbaar