Riant wonen in Leidsche Rijn: nog 1 villa beschikbaar in TwentyFour

31 mei 2020

Wil jij riant wonen in een besloten hofje, met veel groen en privacy op ongeveer 15 minuten fietsen van het centrum van Utrecht? In nieuwbouwproject TwentyFour is nog één prachtige villa beschikbaar met 241 m² woonoppervlak.  

Deze sfeervolle villa staat garant voor eindeloos genieten en pure luxe. De woning wordt gebouwd rondom een gezamenlijk hofje aan de Satijnvlinder. Dankzij de besloten ligging aan het hof biedt de tuin veel privacy. De diverse uitbouwen zoals een erker, de serre en een royale veranda geven de villa’s een luxe uitstraling en bieden alle ruimte om royaal te leven zoals jij dit wilt.

TwentyFour is gelegen op een idyllisch plekje tussen de weg Het Zand en de Satijnvlinder. De wijk ligt tussen Parkwijk, Terwijde en het Máximapark en vormt het hart van Leidsche Rijn. Het Zand wordt omgeven door groen, oude boerderijen, slootjes en brede lanen. Verder zijn er diverse voorzieningen in de wijk: een gezondheidscentrum, winkelcentrum, sportpark en speelplaatsen zijn binnen handbereik.

Zie jij jezelf hier al wonen? Wacht niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar.