Riant wonen in het laatste beschikbare penthouse in Rosa Nova

14 november 2020

Wonen in een royaal penthouse met een woonoppervlakte van wel 230 m², drie balkons en alle dagelijkse voorzieningen dichtbij! Het kan in het laatste beschikbare penthouse in Rosa Nova (Culemborg). We lichten deze woning voor je uit.

De ruime entree van dit penthouse (bouwnummer 16) biedt je toegang tot alle vertrekken van het appartement. De woonkamer en keuken hebben een riant woonoppervlakte van in totaal 107 m². Vanuit de woonkamer heb je toegang tot 2 terrassen van ca. 27 en 21 m². Deze zijn gelegen op het westen en zuiden. De keuken is voorzien van een groot kookeiland. Bij de vraagprijs (€ 840.000,- v.o.n.) is een stelpost van € 20.000,- inbegrepen om jouw droomkeuken te realiseren. Vanuit de keuken is er nog toegang tot een afgesloten bijkeuken. Een ideale plek voor het opbergen van boodschappen of huishoudelijke apparaten.

De 4 slaapkamers bevinden zich aan het einde van de entree en zijn ruim van opzet. De master bedroom biedt toegang tot een badkamer en-suite en een derde buitenruimte van 17 m². De badkamer en-suite is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Daarnaast bevindt zich een tweede badkamer bij de entree. Ook deze is voorzien van een inloopdouche, toilet en een wastafelmeubel. Een aparte berging met daarin de wasmachine- en droger aansluiting kan vanzelfsprekend niet ontbreken. Aan ruimte geen gebrek! Ook voor de auto is plek. Deze kun je parkeren op jouw eigen parkeerplaats op eigen terrein.

Wil jij eigenaar worden van dit laatste penthouse in Rosa Nova? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. Zij kunnen jou ook meer vertellen over de diverse maatwerkopties die nog mogelijk zijn bij deze woning. De bouw van het project is al gestart. Naar verwachting worden de woningen in de zomer van 2021 opgeleverd.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Rosa Nova?

Bekijk ook het project Rosa Nova

In verkoop
Meer informatie

Rosa Nova

Culemborg


€ 465.000 tot € 845.000
138 m2 - 211 m2 woonoppervlakte
1 woning beschikbaar

Bekijk ook het project Rosa Nova »