Riant wonen in een penthouse in New Roots - Villa Apartments

24 maart 2023

Een woonoppervlak van 201 m², een zeer royale woonkamer met leefkeuken en maar liefst twee terrassen: het zijn allemaal kenmerken van het nog beschikbare penthouse in Villa Sluis van de New Roots - Villa Apartments in Utrecht. We lichten dit penthouse verder uit.

Dit prachtige penthouse - bouwnummer 13 - ligt op de bovenste verdieping van Villa Sluis. Je bereikt de verdieping met de lift of de trap, waar je op jouw eigen verdieping alle privacy hebt. De woonkamer met open leefkeuken (inclusief kookeiland) is dankzij de grote raampartijen heerlijk licht. Het penthouse beschikt daarnaast over drie zeer royale slaapkamers en ook nog een aparte werkkamer. Fantastisch veel ruimte dus om te wonen en om in alle rust te werken. De kopersbegeleiding denkt graag met je mee over de uiteindelijke indeling van je penthouse. Wat denk je bijvoorbeeld van een extra badkamer of misschien wel een walk-in closet?

Niet alleen binnen in het penthouse is het volop genieten. Dankzij de twee zeer ruime terrassen kun je altijd kiezen voor een fijne plek in de zon of de schaduw. Voor jouzelf of voor een borrel of diner met vrienden en/of familie. En laten we ook het fantastische uitzicht over het water en groen niet vergeten! Ook aan parkeren is gedacht. Je beschikt namelijk over een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De koopsom voor dit penthouse bedraagt € 1.300.000 v.o.n.

Is dit penthouse jouw droomwoning?
Past bovenstaande omschrijving helemaal bij jouw woonwensen? Of wil je graag meer weten over dit prachtige penthouse? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Villa Apartments?

Bekijk ook het project New Roots - Villa Apartments

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Villa Apartments

Utrecht

9 woningen beschikbaar
96m - 201m woonoppervlakte
Prijs nog niet bekend