Riant herenhuis beschikbaar in Vogelhof

02 februari 2021

Ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning met veel ruimte? Dan is bouwnummer 11 van het nieuwbouwproject Vogelhof in Utrecht wellicht jouw perfecte match. Dit herenhuis van het type Kraanvogel heeft een woonoppervlakte van maar liefst 183 m².

Het herenhuis heeft het grote woonoppervlak onder andere te danken aan de breedte van de woning. Deze is maar liefst 7,3 meter. De woning beschikt over drie woonlagen, waarvan de bovenste woonlaag met een schuine kap. De keuken en woonkamer zijn, met een oppervlakte van circa 55 m², zeer royaal. Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers, een complete badkamer (met wastafel, douche en bad) en een separaat toilet. Daarnaast heeft de woning ook nog een ruime zolderverdieping van circa 36 m². Tot slot ontbreekt ook een fijne achtertuin niet. Deze ligt op het noord-westen en is voorzien van een berging. De koopsom voor dit herenhuis bedraagt € 750.000,- v.o.n. (inclusief parkeerplaats).

Voldoet deze woning aan jouw woonwensen? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie en een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vogelhof?

Bekijk ook het project Vogelhof

In verkoop
Meer informatie

Vogelhof

Utrecht


€ 608.000 tot € 849.000
8 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Vogelhof »