Riant en luxe wonen centraal in Nederland - De Kiem van Houten

24 december 2020

Wil jij wonen in een ruime, vrijstaande villa? Houd je van de karakteristieke jaren '30 stijl? En geef je de voorkeur aan een centrale locatie? Dan zijn de exclusieve villa's in De Kiem van Houten iets voor jou. Inschrijven is mogelijk tot 6 januari 12:00 uur. 

Wonen in een vrijstaande villa in De Kiem van Houten voelt als pure luxe. De in de karakteristieke jaren ’30 stijl ontworpen Parkvilla en Tuinvilla’s, met vrij uitzicht op de Vijfwal, zijn allemaal in een modern jasje gestoken. De villa's beschikken over 6 tot 7 kamers en hebben een woonoppervlak variërend van 188 tot 224 m². 

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. Bovendien kan je op steenworp afstand volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Reis je vaak met het openbaar vervoer? Ook dan zit je hier goed. Castellum heeft namelijk een NS-station én een groot fietstransferium. 

Kortom, de ideale woonomgeving voor iedereen die luxe en riant wil wonen centraal in het land. De eerste inschrijvingen stromen al binnen. Heb jij ook interesse? Schrijf je dan in vóór woensdag 6 januari 12:00 uur. Neem voor meer informatie contact op met de makelaar

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's

In verkoop
Meer informatie

De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's

Houten


€ 1.005.000 tot € 1.250.000
188 m2 - 224 m2 woonoppervlakte
5 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2A - Zes Exclusieve villa's »