Riant en landelijk wonen in Buurtschap Het Burgje

13 december 2020

Ben jij op zoek naar een riante nieuwbouwwoning waar je al op korte termijn kunt wonen? Dan is bouwnummer 93 in fase 2 van Buurtschap Het Burgje in Odijk wat voor jou. Deze royale tweekapper wordt namelijk al in het voorjaar van 2021 opgeleverd.

De tweekapper heeft een riant woonoppervlak van 165 m². Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken. Deze wordt casco opgeleverd, wat jou als koper de mogelijkheid biedt om jouw droomkeuken te (laten) plaatsen. De woonkamer is royaal en voorzien van dubbele deuren naar de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Net als de keuken wordt de badkamer casco opgeleverd, zodat je deze zelf naar smaak kunt aanschaffen. Bij de bouw worden de aansluitpunten wel al meegenomen. Tot slot vind je op de tweede verdieping, naast een technische ruimte, nog een grote ruimte die je naar eigen wens kunt inrichten. De vloerverwarming op zowel de begane grond als beide verdiepingen maakt deze woning een zeer comfortabele plek om te wonen. De koopsom voor deze tweekapper bedraagt € 587.292,- v.o.n.

In Buurtschap Het Burgje geniet je van landelijk wonen met het veelzijdige dorp Odijk binnen handbereik. Daarnaast pluk je hier ook de vruchten van alle mogelijkheden en faciliteiten die de stad Utrecht biedt. Het ene moment gezellig uit eten in hartje Utrecht, het andere moment de gemoedelijkheid en rust van het Buurtschap. Voor kinderen is er volop ruimte om vrijuit te spelen, terwijl jij hier geniet van de wijde vergezichten.

Naast deze riante tweekapper zijn er in fase 3.2 van Buurtschap Het Burgje ook nog enkele woningen beschikbaar. Heb jij interesse in deze riante woning in fase 2 of wil je weten wat fase 3.2 jou te bieden heeft? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Buurtschap het Burgje | Fase 2?

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 2

In verkoop
Meer informatie

Buurtschap het Burgje | Fase 2

Odijk


€ 354.950 tot € 725.500
139 m2 - 171 m2 woonoppervlakte
2 woningen beschikbaar

Bekijk ook het project Buurtschap het Burgje | Fase 2 »