Restyle je interieur met deze budgettips

30 oktober 2020

Ben jij toe aan een restyling van jouw interieur, maar wil je hier niet te veel geld aan uitgeven? Er zijn diverse manieren om jouw interieur aan te passen, zonder dat dit (te veel) geld kost. We zetten wat mogelijkheden voor je op een rij.

Meubels verplaatsen
Een makkelijke manier om je interieur een andere uitstraling te geven is door meubels te verplaatsen. Verplaats bijvoorbeeld de bank eens naar een andere plek. Je zult zien dat dit je woonkamer een hele andere look geeft. Nog een pluspunt: het is helemaal gratis!

Spullen opbergen of weggooien
In de loop der jaren verzamel je vaak een hoop spullen. Misschien staan er spullen in huis waar je inmiddels op uitgekeken bent. Berg ze voor een tijdje op of gooi ze weg. Andere optie is om ze te verkopen, zo verdien je ook gelijk wat geld om eventueel iets nieuws te kopen. 

Schilderen
Met een andere kleur op de muur ziet een kamer er weer heel anders uit. Ook het schilderen van een kastje of een bijzettafeltje in een andere kleur geeft je interieur een nieuw uiterlijk.

Nieuwe accessoires
Accessoires hoeven niet duur te zijn, denk aan wat kaarsen, een leuk krukje of wat mooi vaasjes. Of wissel de sierkussens van de slaapkamer eens om met die van de bank. Dit ziet er gelijk anders uit en kost niets. 

Planten en bloemen
Een nieuwe plant of een mooie bos bloemen geven je woonkamer kleur. Heb je al kamerplanten staan? Verpot of verplaats ze eens. Er zijn ook planten die je goed kunt stekken, zoals de pannenkoekplant of graslelie. Zo heb je gratis nieuwe plantjes voor een andere plek in huis. 

Succes met deze tips en geniet van je gerestylde interieur!