Reminder start verkoop | De Marezhof fase 6 Maarsbergen

19 september 2018

Aanstaande zaterdag 22 september is het zover. De start verkoop van de zesde en tevens laatste fase van De Marezhof in Maarsbergen. Je bent tussen 10:00 en 12:00 uur van harte welkom op de bouwlocatie aan de Samuel de Marezhof in Maarsbergen. 

Deze zesde fase bestaat uit 14 luxe vrijstaande woningen. De woningen zijn er in vier varianten met een dwarskap. Het mooie aan dit project is dat je op het door jou gewenste kavel zelf kunt kiezen voor het woningtype dat jou het meeste aanspreekt. Het kleurenpallet en het materiaalgebruik is wel al vastgelegd, om de eenheid van de straat te bewaren. Waar je keuze ook op valt, het staat nu al vast dat het een gevarieerde, luxe wijk wordt! 

De Marezhof is gelegen in Maarsbergen. Hier vind je al de nodige voorzieningen zoals verschillende verenigingen en een basisschool op loopstand. Winkelen kun je in de nabijgelegen dorpen Maarn en Woudenberg. Belangrijk voordeel van De Marezhof is de uitstekende bereikbaarheid vanuit Utrecht, Zeist en Amersfoort, elk circa 25 minuten verwijderd. In deze regio zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes.