Reminder start verkoop | De Kiem van Houten fase 2B

11 maart 2021

Aanstaande woensdag (17 maart) is het zover! Dan start de verkoop van de 24 duurzame twee- en drie-onder-één-kapwoningen van De Kiem van Houten fase 2B. Vanaf 12.00 uur kun je je via de projectwebsite inschrijven voor jouw favoriete woning(en).

De Kiem van Houten fase 2B komt noordelijk van fase 2A en heeft een fantastische ligging. Het project ligt op enkele minuten van winkelcentrum Castellum, waar je een diversiteit aan winkels vindt. Ook bevindt zich hier een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Zo loopt vlak langs De Kiem van Houten Sportparcours De Vijfwal en geniet je op steenworp afstand van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. Denk aan voetbal, tennis, hockey en nog veel meer. En wil je een avondje uit? Dan kun je onder andere terecht in 'Aan de Slinger' voor een leuke film of theatervoorstelling.

Vanaf de start verkoop vind je op de projectwebsite de verkoopbrochure en andere verkoopdocumenten. Het aanbod van fase 2B is nu al terug te vinden op de projectwebsite, zodat je je alvast kunt oriënteren op jouw favoriete woning(en). Vanaf de start verkoop vind je hier ook de verkoopprijzen per bouwnummer. Meer weten? Neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Kiem van Houten | Fase 2B?

Bekijk ook het project De Kiem van Houten | Fase 2B

In verkoop
custom media