Reminder Start verkoop | De Hooght Zeist

06 juni 2018

Kom zaterdag 9 juni a.s. tussen 11:00 en 14:00 uur naar de start verkoop van De Hooght in Zeist, een kleinschalig appartementengebouw met 13 luxe appartementen. De toegang en ontvangst is via de 2e Hogeweg 38 te Zeist (Bankshop ABN AMRO).

Aan de 2e Hogeweg in Zeist worden boven de ABN AMRO bank tien ruime appartementen en drie penthouses gerealiseerd. Alle appartementen hebben een balkon aan de voorzijde en een terras aan de achterzijde. Het balkon op het noordoosten is ideaal voor een ontbijtje in de zon. Ook biedt het verkoelende schaduw op een warme dag. Het diepe, hangende terras ligt op het zuidwesten en heeft vrij uitzicht, waardoor je lang van de avondzon kunt genieten.

Zeist is de ideale combinatie van stad, dorp en buitenplaats. Het stadse karakter uit zich in de vele voorzieningen zoals winkels, horeca, het Figi theater en een bioscoop. De meeste daarvan zijn gelegen op loopafstand van het appartementencomplex. Met de bushalte voor de deur, het NS station Driebergen-Zeist en het gunstige wegennetwerk rondom de Slotstad is de rest van Nederland goed bereikbaar.

Heb je interesse? Kom aanstaande zaterdag naar de start verkoop. Hier kun je de verkoopdocumentatie afhalen, de locatie bekijken en vragen stellen aan de ontwikkelaar en de makelaars.