Reminder start verkoop | Bredius Kwartier, Woerden

22 mei 2019

Niet vergeten! Aanstaande zaterdag 25 mei start de verkoop van de 20 luxe appartementen van het nieuwbouwproject Bredius Kwartier in Woerden. Je bent tussen 11.00 en 13.00 uur van harte welkom bij Restaurant Gare Pompidou, Defensie-eiland 163 in Woerden.  

In het fraaie gebouw Bredius Kwartier komen 20 duurzame 3- en 4-kamer appartementen, met woonoppervlaktes die variëren van circa 71 tot 134 m². Alle appartementen hebben een terras/balkon en 1 of 2 eigen parkeerplaatsen. Door de meeste actuele technieken is het appartementengebouw energiezuinig en comfortabel. Zo worden de appartementen gasloos en voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en een energiebesparend ventilatiesysteem. Bovendien wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen op het dak.

Tijdens de start verkoop ontvang je de uitgebreide brochure, de prijslijst en het inschrijfformulier om jouw interesse kenbaar te maken. Kun je 25 mei niet aanwezig zijn? Na de start verkoop zijn alle stukken ook op de projectwebsite te vinden. Daarnaast kun je vanaf 27 mei de brochure afhalen op het kantoor van de verkopend makelaar, Haven 6 in Woerden.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bredius Kwartier?

Bekijk ook het project Bredius Kwartier

In verkoop
Meer informatie

Bredius Kwartier

Woerden


€ 285.000 - € 572.500
71 m2 - 134 m2 woonoppervlakte