Reminder: Open Huis Sluiseiland op 3 november a.s.

25 oktober 2023

Heb jij vrijdagmiddag 3 november al gereserveerd in je agenda voor het Open Huis van Sluiseiland? Het is de ideale gelegenheid om te ontdekken hoe het is om te wonen op deze unieke woonlocatie in Vianen. De makelaar staat voor je klaar om je te verwelkomen.

Tijdens het Open Huis van Sluiseiland vertelt de makelaar je alles wat je maar wilt weten over wonen op Sluiseiland en over de laatste beschikbare woningen in de deelprojecten Kop Noord en De Sluismeester. Naast het bekijken van de mooie en waterrijke omgeving, is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de nog beschikbare woningen en hier zowel de ruimte als het fantastische uitzicht te ervaren. Dit is zowel vanuit de herenhuizen van De Sluismeester als vanuit de appartementen van Kop Noord even bijzonder! Benieuwd of Sluiseiland aansluit bij jouw woonwensen? Kom op 3 november tussen 15.00 en 17.00 uur langs en ontdek het zelf!

Meer weten?
Heb je vragen over Sluiseiland en het actuele aanbod, maar ben je niet in de gelegenheid om naar het Open Huis te komen? Of wil je nu al meer weten? Neem dan gerust contact op met de verkopend makelaar. Deze helpt je graag verder.