PreSale New Roots fase 1B is in aantocht

13 augustus 2022

Het aftellen voor de PreSale van nieuwbouwproject New Roots fase 1B in Utrecht is begonnen. Over ongeveer anderhalve week, op woensdag 24 augustus, gaat de PreSale van start en heb je alvast de kans om een woning te reserveren voordat de verkoop start.

New Roots komt op een schitterende locatie in Utrecht Leidsche Rijn Centrum, ter hoogte van de Laan van Moskou en de Zagrebstraat. Met alle dagelijkse voorzieningen, zoals winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg op loopafstand wordt dit een fantastische locatie om te wonen. Ook de bereikbaarheid is perfect: denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee je op de A2 zit. Ook ben je via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het hartje Utrecht.

Gevarieerd woningaanbod
In totaal worden er in New Roots 207 koopwoningen gerealiseerd, verdeeld over twee woongebouwen (gebouw Wilg = fase 1 en gebouw Kers = fase 2). De diversiteit aan woningtypes is groot, waardoor er een gevarieerde woonbuurt ontstaat. Fase 1B bestaat uit 35 vrije sector koopwoningen: tuinwoningen en herenhuizen met diverse woonoppervlaktes en woonlagen, en een ruime poortwoning. Kortom; voor ieder wat wils!

Noteer de PreSale in je agenda
Spreekt wonen in New Roots jou aan en wil je alvast een woning reserveren voordat de verkoop start? Noteer dan de start van de PreSale in je agenda. Het digitale loket opent op woensdag 24 augustus a.s. om 9.00 uur. Lees op de projectwebsite van New Roots hoe de PreSale precies werkt. Naar verwachting start de definitieve verkoop van New Roots fase 1B in september.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom New Roots - Vrije sector?

Bekijk ook het project New Roots - Vrije sector

In verkoop
custom media
Meer informatie

New Roots - Vrije sector

Utrecht

23 woningen beschikbaar
78m - 192m woonoppervlakte
€ 427.500 tot € 950.000