Pre-sale De Nieuwe Defensie blok 3A op 4 juli a.s.

29 juni 2022

Er komt een nieuwe fase aan van het nieuwbouwproject De Nieuwe Defensie in Utrecht. Op donderdag 21 juli gaan de 98 nieuwbouwwoningen van blok 3A in verkoop. De pre-sale vindt plaats in Villa Jongerius op maandag 4 juli a.s.

In De Nieuwe Defensie blok 3A komen diverse woningtypes in verkoop. Er komen 21 tuinwoningen, 2 dubbellaagse benedenwoningen, 69 appartementen in verschillende varianten en ook 6 ruime eengezinswoningen. Er is dus altijd wel een woning die past bij jouw woonwensen. Op de projectwebsite van De Nieuwe Defensie kun je alvast de plattegronden, kenmerken en verkoopprijzen van alle bouwnummers bekijken en jouw wensenlijst aanmaken.

Pre-sale De Nieuwe Defensie blok 3A
Wil je graag meer weten over deze fase van De Nieuwe Defensie? Kom dan op maandag 4 juli tussen 17.00 en 19.30 uur naar de pre-sale in Villa Jongerius (Kanaalweg 64 in Utrecht). Het verkoopteam staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ook kun je hier de verkoopbrochure en prijslijst ophalen. Kom zoveel mogelijk met het OV of de fiets. Aanmelden voor de pre-sale is niet nodig.

Heb jij nu al vragen over deze nieuwe fase? Dan staat de verkopend makelaar je graag te woord.