Prachtige herenhuizen in Zuilen | Ludgerushof, Utrecht

22 januari 2020

Kenmerkend voor de 5 herenhuizen in Ludgerushof zijn het royale woonoppervlak, de groene omgeving en de gunstige ligging vlakbij de binnenstad van Utrecht. Geïnteresseerd? Je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat.

Aan de Sint-Ludgerushof in Zuilen wordt een kleinschalig nieuwbouwproject met 5 ruime herenhuizen gerealiseerd. Zuilen is een populaire, groene en kindvriendelijke wijk van waaruit je met de fiets binnen 10 minuten midden in het centrum van Utrecht staat. Er zijn diverse sport- en horecagelegenheden en voor een wandeling kun je naar het prachtige Julianapark of het Zuilense bos.

De woningen komen op een rustige plek, met veel groen. De achtertuinen grenzen aan een hof. Doordat het hof kan worden afgesloten met een hek kunnen kinderen er veilig spelen. De ruime herenhuizen hebben een oppervlakte van 89 tot 110 m2, beschikken over 3 slaapkamers en een 2e aparte toilet en worden hoogwaardig afgewerkt.

Spreekt wonen in Ludgerushof jou aan? Inmiddels zijn 3 van de 5 woningen definitief verkocht. Je kunt je wel inschrijven als reservekandidaat voor de 2 woningen (bouwnummer 1 en 3) die onder optie zijn. Neem voor meer informatie contact op met de verkopend makelaar. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ludgerushof?

Bekijk ook het project Ludgerushof

In verkoop
Meer informatie

Ludgerushof

Utrecht


- € 465.000
1 huis beschikbaar