Prachtige appartementen te koop in Stadsbuiten

10 juli 2022

In het elegante nieuwbouwproject Stadsbuiten aan de Tolsteegsingel in Utrecht zijn nog enkele prachtige appartementen te koop. De luxe appartementen zijn van alle gemakken voorzien en bieden stuk voor stuk veel ruimte om prettig te wonen.

De woonoppervlaktes van de appartementen in Stadsbuiten variëren van een royale 112 m² tot maar liefst 242 m². De bijna verdiepingshoge naar binnen slaande deuren zorgen voor veel licht. Het is mogelijk om uw appartement (deels) aan te passen naar uw eigen woonwensen. Zo is er onder andere in de koopsom een stelpost voor de keuken en het sanitair opgenomen, zodat u deze naar uw eigen smaak kunt uitkiezen.

Aan de voorzijde van de appartementen kijkt u uit op de historische Stadsbuitengracht, terwijl de achterzijde uitzicht biedt op de boomrijke en groene binnentuin. Deze riante en beveiligde binnentuin biedt ruimte aan ruime parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke plek voor het stallen van fietsen. De koopsom voor de appartementen ligt tussen de € 915.000 en € 1.995.000 v.o.n. (exclusief verplicht af te nemen parkeerplaats).

Wat Stadsbuiten nog meer te bieden heeft
Naast de appartementen beschikt Stadsbuiten over een prachtige centrale entree, waar bewoners hun gasten kunnen ontvangen. Dankzij de fauteuils en verschillende zithoeken is de royale hal een aangename plek om te vertoeven. Met een trap is vanuit de hal ook de vergaderruimte te bereiken. En tegenover de vergaderruimte bevindt zich ook nog een volledig ingericht gastenverblijf. Dit luxe gastenverblijf biedt u als bewoner de mogelijkheid om logees te ontvangen in een separate ruimte. Zo genieten zowel u als uw gasten van optimale privacy.

Rondleiding door Stadsbuiten
Wilt u Stadsbuiten graag met eigen ogen bekijken? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze geeft u graag een rondleiding, zodat u de sfeer kunt proeven in dit exclusieve gebouw. Nu al overtuigd of heeft u andere vragen over dit nieuwbouwproject? Ook dan helpt de makelaar u graag verder.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Stadsbuiten?

Bekijk ook het project Stadsbuiten

In verkoop
custom media
Meer informatie

Stadsbuiten

Utrecht

18 woningen beschikbaar
112m - 242m woonoppervlakte
€ 915.000 tot € 1.995.000