Picaz: Wonen in hartje Leidsche Rijn!

10 januari 2021

In het levendige Leidsche Rijn wordt het appartementencomplex Picaz gerealiseerd. In het complex komen luxe appartementen, waaronder ook enkele ruime woon-werk woningen. In Picaz profiteer je van de gunstige ligging, met alle voorzieningen dichtbij!

De appartementen in Picaz zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben ze een ruime woonkamer, een luxe open keuken, een complete badkamer, een separaat toilet en een zonnig balkon op het zuiden. Het uitzicht is zowel landelijk aan de zuid-/westzijde als stedelijk op het noorden/oosten. Op de begane grond heeft elk appartement zijn eigen privé parkeerplaats en berging voor het veilig stallen van fietsen. De gezamenlijke tuin met speeltuin is ingericht als gastvrije ontmoetingsplaats. En met de drie geavanceerde liften zijn alle vier de verdiepingen vanuit de smaakvolle entree direct te bereiken.

Picaz ligt aan de Pablo Picassostraat in de wijk Het Zand in Leidsche Rijn (Utrecht). Deze wijk is zeer in trek en met name geliefd bij starters op de woningmarkt. De locatie is namelijk een perfecte uitvalbasis. Zo is Leidsche Rijn Centrum met winkels, horecagelegenheden en zelfs een bioscoop maar 5 minuten fietsen. Supermarkten en drogisterijen liggen op loopafstand, evenals het treinstation. Daarnaast is ook het centrum van Utrecht niet ver weg. Je bent er zo met de auto of trein, maar ook op de fiets in nog geen 20 minuten. Even de hond uitlaten, sporten of wandelen? Dat kan op slechts een paar minuten lopen in het Maximapark.

Inmiddels zijn de laatste appartementen van Picaz te koop (koopsom vanaf € 409.500,- v.o.n.).  Benieuwd welke dit zijn? Check dan snel de projectwebsite of neem contact op met één van de verkopend makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Picaz?

Bekijk ook het project Picaz

In verkoop
custom media
Meer informatie

Picaz

Utrecht

€ 374.500 tot € 499.500