Penthouses Park Avenue: royaal wonen met uitzicht op de stad

16 maart 2021

In Park Avenue in Utrecht zijn nog twee royale penthouses te koop. De appartementen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 130 m² en bieden je een fantastisch uitzicht op zowel de stad als het groene park Leeuwesteyn. Wie wil dat nou niet?

De nog beschikbare penthouses (bouwnummer 53 en 54) bevinden zich op de 6e verdieping van het gebouw. Dankzij het royale woonoppervlak heb je hier alle ruimte om fijn te wonen. En met het mooie hoge plafond van circa 3 meter ogen de appartementen nog ruimer. De riante woonkamer met heerlijke leefkeuken en het zeer ruime terras bieden je de mogelijkheid om volop te genieten met familie en vrienden. Verder beschikken de penthouses ook nog over twee ruime slaapkamers en een separaat toilet en ontbreekt ook een mooie en complete badkamer niet. De penthouses zijn beschikbaar vanaf € 799.500,- v.o.n. (exclusief parkeerplaats).

Spreekt wonen in één van deze nog beschikbare penthouses jou aan? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. De bouw van Park Avenue is inmiddels gestart.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Park Avenue?

Bekijk ook het project Park Avenue

In verkoop
custom media
Meer informatie

Park Avenue

Utrecht

€ 335.000 tot € 914.500