PARCK030, Utrecht | Inschrijven tot 24 april

18 april 2019

De verhuur van het nieuwbouwproject PARCK030 in Utrecht is inmiddels van start. Heb jij je al ingeschreven voor dit opvallende appartementencomplex met 45 appartementen? Het kan nog tot woensdag 24 april a.s.

De 45 appartementen in PARCK030 zijn verdeeld over twee woontorens. In de lage toren komen in totaal 12 appartementen variërend in grootte van circa 76 - 81 m². In de hoge toren komen in totaal 33 appartementen variërend in woonoppervlak van 66 - 114 m². De luxe appartementen hebben twee of zelfs drie kamers en een balkon. Alle appartementen zijn tevens voorzien van een luxe keuken inclusief diverse apparatuur en fraai uitgevoerd sanitair en beschikken daarnaast over een eigen parkeerplek in de parkeergarage. De huurprijzen voor de appartementen zijn vanaf € 935,- per maand (excl. servicekosten). 

PARCK030 komt op één van de mooiste plekjes in Leidsche Rijn, op steenworp afstand van het nieuwe Leidsche Rijn Centrum. Het project ligt op slechts 15 minuten fietsen van de Utrechtse binnenstad. Ook het NS station Terwijde is dichtbij en ligt op loopafstand van PARCK030. Welk appartement je ook kiest, hier woon je heerlijk ruim en vrij met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik!

Schrijf je voor woensdag 24 april a.s. in voor jouw favoriete appartement. De inschrijving verloopt digitaal via de projectwebsite. Hier vind je tevens uitgebreide informatie over de verschillende appartementen.