Optimaal woongenot op Sluiseiland in Vianen

19 januari 2022

Wonen omringd door water en groen én met alle voorzieningen binnen handbereik? Het kan op Sluiseiland in Vianen. Hier woon je aan de rand van de oude vesting en geniet je van de combinatie van nieuwbouw, comfort, beleving, historie en puur gemak!

Sluiseiland ligt centraal in Vianen, tussen het Merwedekanaal en het historische stadshart. Het is een uniek eiland waar grootschalig groen en waterstructuren centraal staan. Sluiseiland neemt een bijzondere plek in de stad in en krijgt dan ook een bijzondere, kwalitatieve invulling die Vianen nog verder verrijkt. Het nieuwbouwproject is onderverdeeld in 4 fases:

• Fase 1: Sluiseiland Kop Zuid met stoere herenhuizen en royale appartementen
• Fase 2: Sluiseiland Centraal met parkachtige herenhuizen en comfortabele appartementen
• Fase 3: Sluiseiland Kop Noord met exclusieve appartementen met een spectaculair uitzicht
• Fase 4: De Sluismeester met karakteristieke herenhuizen

Bouw en beschikbaarheid
Inmiddels is de eerste fase van Sluiseiland helemaal verkocht en zijn de eerste woningen opgeleverd. Ook de bouw van fase 2 is in volle gang. Deze fase wordt naar verwachting komende zomer opgeleverd. Het is nog mogelijk om een appartement in deze fase te bemachtigen. Er zijn er namelijk nog twee beschikbaar. Daarnaast maak je ook nog kans op een appartement in fase 3. Hier zijn nog enkele exclusieve appartementen te koop. De bouw van deze fase is inmiddels ook gestart. De inschrijving van de laatste fase ‘De Sluismeester’ is afgelopen week gesloten. Voor deze fase is het alleen nog mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

Interesse?
Wil jij ook graag wonen op het Sluiseiland, waar je verzekerd bent van optimaal woongenot? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor de actuele beschikbaarheid in de verschillende fases en/of een persoonlijk gesprek.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Sluiseiland Kop Noord?

Bekijk ook het project Sluiseiland Kop Noord

In verkoop
custom media
Meer informatie

Sluiseiland Kop Noord

Vianen

13 woningen beschikbaar
72m - 167m woonoppervlakte
€ 385.000 tot € 880.000