Opschortende voorwaarden vervallen | Haarzicht fase 1, Vleuten

18 juni 2019

De verkoop van Haarzicht fase 1 in Vleuten verloopt voorspoedig, waardoor de opschortende voorwaarden zijn vervallen. Dit betekent dat de bouw van de woningen binnenkort gaat starten. Wil jij hier ook graag wonen? Check dan snel de actuele beschikbaarheid.

Fase 1 van Haarzicht bestaat uit 5 bouwkavels, 32 twee-onder-één-kapwoningen (waarvan 10 gelegen aan het water) en 3 vrijstaande woningen. De architectuur is geïnspireerd door de English Cottage stijl, waardoor er een sfeervolle, dorpse woonwijk ontstaat. De woningen krijgen groene voortuinen en liggen aan korte, kromme straatjes. Tegelijkertijd zijn de nieuwbouwwoningen van alle moderne gemakken voorzien. Zo zijn de woningen energieneutraal (EPC=0), voorzien van een warmtepomp (geen gasaansluiting), vloerverwarming in de hele woning en zonnepanelen.

In deze fase van Haarzicht zijn er nog een paar bouwnummers beschikbaar. Heb je belangstelling in deze fase? Neem dan voor meer informatie over dit project en de actuele beschikbaarheid contact op met één van de verkopende makelaars. 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Haarzicht fase 1?

Bekijk ook het project Haarzicht fase 1 »